55 підозрюваних у пропаганді та причетності до ДРГ перевірила харківська поліція за добу

Автор Галина Шподарева

На Харківщині упродовж доби до працівників поліції звернулося 1064 громадян.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 55 осіб. Про це повідомив керівник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3600 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили  3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Працівники полку поліції особливого призначення на проспекті Героїв Харкова зупинили транспортний засіб Volkswagen Passat під керуванням 50-річного водія. В ході перевірки встановлено, що автомобіль знаходиться у розшуку.

Правоохоронці склали 10 адміністративних протоколів щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 8 552 воєнних злочини, з яких  найбільше 7806 за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) та 677 – за ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше