7 фактів незаконного обігу наркотиків та 2 нетверезих водіїв: зведення поліції за добу

За добу до поліції Харківщини надійшло 1031 повідомлення від громадян про правопорушення та події: на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили 3200  транспортних засобів.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 12 осіб.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 7 фактів незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Протягом доби правоохоронці викрили 2 водіїв, які керували автомобілями у стані сп’яніння. 

На звільнених територіях співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок. Відновили свою роботу підрозділи поліції на звільнених територіях.  Співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок на 9 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому, Борівському.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 6064 воєнних злочинів, з яких  найбільше 5494 – за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) та 504 – за ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.             

Про будь-які інші злочини або події на звільнених територіях ви можете цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050)302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Похожие новости

Поліція Харківщини отримала нові службові авто для роботи на деокупованих територіях

Ще дві поліцейські станції запрацювали на Харківщині

Лави поліції Харківщини поповнились новими кадрами

Ми використовуємо cookies! Читати більше