Акция на площади Свободы: харьковчане требовали введения санкций против России

Автор Елена Гришкова

Сегодня, 19 февраля, возле палатки «Все для перемоги», харьковчане вышли на акцию «Turn on sanctions».

Одна из кураторов акции Полина Мишакова говорит, что решение провести мероприятие приняли из-за возможного вторжения российских войск. Кроме этого, по её словам, на Востоке они продолжают нарушать режим тишины. Из-за этого участники просят ввести мировое общество обещанные санкции.

Полина Мишакова, куратор акции

На сьогодні біля кордонів України сконцентровано близько 180 тисяч російських військ та велика кількість військової техніки, і це велика загроза для України та європейських держав. Чекати просування окупанта углиб країни, ще більшої агресії в ОРДЛО, нападу на Харків, Київ або ж інше місто чи область України — неприпустимо.

Наразі Україна стримує себе від дзеркальної відповіді окупантам, щоб не спровокувати подальшу ескалацію і появу нових фронтів. Тож правильним та дипломатичним шляхом для стримування агресії росії є накладення жорстких санкцій. Вони забезпечать Україні підтримку, необхідну для її захисту та зупинення вторгнення.

Ми вимагаємо негайне блокування проєкту “Північний потік – 2”, поглиблення санкцій щодо енергетичного сектору росії, відключення москви з фінансової системи SWIFT та запровадження інших вже підготовлених санкцій.

Акция на площади Свободы: харьковчане требовали введения санкций против России 7
Акция на площади Свободы: харьковчане требовали введения санкций против России 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше