Через обстріли у Харкові виникла велика пожежа у богатоповерхівці

За добу з 06 по 07 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати слу-жбові обов’язки в умовах воєнного часу.

Загалом за добу рятувальники здійснили 59 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж 41, у т.ч. пожеж, спричинених обстрілами – 22; пожеж в екосистемах, спричинених необережним поводженням з вогнем – 16; пожеж у приватному секторі та на об’єктах, що сталися з інших причин, не пов’язаних обстрілами – 3; також 1 раз на розбирання завалів та 7 – на допомогу населенню та ліквідації наслідків ДТП.

Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 22 виїзди на гасіння пожеж спричинених ворожими обстрілами. Найбільша пожежа виникла у житловому багатоповерховому будинку в Київському районі міста Харкова. На верхніх поверхах горіло відразу декілька квартир на площі пожежі близько 200 кв.м. Під час ліквідації загорання рятувальниками було врятовано 4 мешканців будинку, з яких 1 дитина (2006 року народження).

На місці події працювало 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловік особового складу ДСНС. Піротехнічні підрозділи ДСНС за добу залучались 86 разів для знешкодження боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Похожие новости

Дев’ять пожеж після обстрілів загасили рятувальники Харківщини за добу

На Харківщині підрозділам ДСНС передали спецтехніку й обладнання

В центрі Харкова чотири години гасили пожежу в триповерховій будівлі

Ми використовуємо cookies! Читати більше