Чи відкриють у Харкові місця для купання?

Автор Ксенія Кайдалова

У місті Харків відкриють 5 пляжів, ще 5 – у Безлюдівській громаді й по одному – в Пісочинській та Зміївській громадах.

Про це 8 червня на брифінгу в Офіційному медіацентрі повідомив начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Харківській області Сергій Колосовський.

«У 2022 році на території Харківської області не було визначено жодного місця для відпочинку людей на водних об’єктах. Так було вирішено у зв’язку з бойовими діями. На сьогодні вже визначено і готується до відкриття 12 місць. Зокрема, в Харкові буде відкрито 3 пляжі на Журавлівці та по одному – в Петренках і Олексіївському гідропарку», – сказав Сергій Колосовський.

Начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Харківській області наголосив, що відвідувати водойми на деокупованих територіях заборонено, оскільки є ризик підриву на вибухонебезпечних предметах.

«Хотів би застерегти всіх громадян від відвідування водойм, лісів, лугів, узбіч там, де були активні бойові дії. На цих територіях могли здійснювати дистанційне мінування, тож будьте обережні. Можна ходити лише про твердому покриттю, де дозволено і де проведені заходи з розмінування», – додав Сергій Колосовський.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше