Яд на прилавках, или ценные витамины

Автор АТН

Ольга Шпак, зам. главного врача обл. СЭС:

“З 500 проб у нас 16 все ж таки було виявлено перевищення нітратів. Це картопля і кабачки. Тому необхідні елементарні правила: картоплю краще відварити, і не вживати відвар. А якщо це хочеться комусь зробити, то на кип’яченій воді, додавши туди вершкового масла, сметани. А кабачки краще очистити кожуру і це буде забезпечувати видалення нітратів, якщо вони там містяться.”

Смотрите “Отражение” сегодня на телеканале Фора и в ночном эфире АТН на 7 канале.

Александр Тихонов

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше