Харків’янка з 12-річною донькою стали жертвою знайомого, який попросився переночувати

Автор Галина Шподарева

Ледь не зарізав жінку та дівчинку – у Харкові поліцейські затримали зловмисника за скоєння замаху на вбивство. Вночі чоловік зайшов до кімнати, де спала потерпіла та її неповнолітня донька й почав наносити їм ножові поранення. 41-річну жінку та 12-річну дівчину госпіталізували до лікарні. Медики оцінюють їх стан як задовільний.

23 січня до відділу поліції № 1 Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлені жінка та її малолітня дитина з ножовими пораненнями.

Поліцейські встановили, що 38-річний нападник перебував у гостях в родині потерпілих, де вживав спиртні напої. Господарі залишили чоловіка переночувати. Вночі чоловік зайшов до спальні, де спала потерпіла та її донька й завдав їм чисельні ножові поранення.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115  (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Слідчі дії тривають.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше