Харківщиною ширяться фейки про неналежне відношення до гуманітарної допомоги

Інформація викладена у маніпулятивний спосіб, нібито обласна адміністрація на невідомих підставах зберігає продукти харчування у складських приміщеннях ТОВ «Хладопром», повідомляють ХОВА

Масло, як гуманітарна допомога, офіційно знаходиться на зберіганні у складських приміщеннях ТОВ «Хладпром» з метою збереження продукції в належній якості. Гуманітарна допомога роздається громадам згідно потреб, які формує влада на місцях. Адже не всі громади, особливо прифронтові,  мають можливість зберігати продукти харчування у великих кількостях.

Щодо листа від СБУ в Харківській області, який оприлюднений у повідомленні Телеграм-каналу: ХОВА надала офіційну відповідь, де відкрито роз’яснила всі деталі. 

Тимчасова слідча комісії, аудитори якої працювали в області півроку щодо розподілу гуманітарної допомоги, порушень документації щодо видачі та зберігання маслопродуктів не виявила.

Крім того, ТСК відзначила роботу Харківської обласної адміністрації в цьому напрямку як високоорганізовану та прозору, про що йдеться у листі Верховної Ради про результати роботи комісії.

Похожие новости

Рятувальники спростували фейк про евакуацію Харкова

Окупанти шукають інформацію про ЗСУ та розсилають спам

«На Куп’янський напрямок прибула велика кількість іноземних медиків» та ще кілька рашистських фейків

Ми використовуємо cookies! Читати більше