Кількість випадків COVID-19 у Харківській області поступово збільшується

З початку повномасштабного вторгнення на Харківщині зафіксували майже 10 тисяч випадків захворювання на COVID-19, що значно менше, ніж за той самий період минулого року. Однак це не означає, що коронавірусна хвороба «відступає», пише «Слобідський край». 220 випадків захворювання було зафіксовано за останній тиждень.

Протягом останнього місяця в Харківській області відмічається зростання захворюваності на COVID-19. Головний спеціаліст відділу безпеки життєдіяльності Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Харківського району Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Алла Советнікова припускає, що можливе зростання кількості хворих пов’язано з міграцією населення та поверненням місцевих жителів додому.

За даними Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України, наразі за тиждень з 1 по 8 грудня зафіксовано 220 випадків захворювання на коронавірус у всіх районах Харківської області. Найбільше людей хворіють у місті Харків – 91 випадок. Далі йде Лозівський район, в якому клінічно доведено 28 випадків хвороби. За ним Красноградський район, де захворіли 25 осіб. Усього за тиждень на Харківщині від COVID-19 померли п’ятеро осіб. Одужали за тиждень 473 людини. За останню добу захворіли 42 особи.

Похожие новости

На Харківщині за тиждень на грип та ковід захворіли понад 2,5 тис. людей, зафіксована одна смерть

На Харківщині зафіксовано чотири смерті від коронавірусу за тиждень

На Харківщині протягом тижня зафіксовано 5 смертей від коронавірусу

Ми використовуємо cookies! Читати більше