Комунальники усувають наслідки нічного обстрілу Харкова

Автор Геннадій Семенов

У Харкові робітники комунальних підприємств усувають наслідки нічних ворожих обстрілів 8 грудня. Внаслідок російського ракетного удару по Новобаварському району частково зруйновано триповерховий житловий будинок

У Шевченківському районі було пошкоджено три житлові будинки та електричну трансформаторну підстанцію, повідомили в Харківській міській раді.

За словами мера Харкова Ігоря Терехова, по медичну допомогу звернулися двоє людей з травмами середньої тяжкості.

36-річній жінці медичну допомогу надали на місці. Ще один поранений – 25-річний чоловік з вибуховими травмами госпіталізований до лікарні, після надання медичної допомоги постраждалого відпустили додому.

Комунальники усувають наслідки нічного обстрілу Харкова 7

«Мешканців пошкоджених будинків відселили. Крім того, ми були змушені злити систему опалення. Також є побоювання, що стався витік газу, тому чекаємо на газову службу. Будемо працювати над тим, щоб якнайшвидше закрити контури будинків та відновити опалення», – розповів Терехов.

За даними Харківської обласної прокуратури, ворог атакував Харків ракетами типу С-300. За процесуального керівництва Шевченківської та Новобаварської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Комунальники усувають наслідки нічного обстрілу Харкова 9
Комунальники усувають наслідки нічного обстрілу Харкова 17

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше