Машину розірвало навпіл: ДТП за участю 4 автівок біля Меморіалу

Автор Галина Шподарева

Напередодні близько 17:00 на Харківському шосе в районі Меморіалу сталося зіткнення автомобілів Opel Omega, Ford Scorpio, Renault Clio та Peugeot Partner.

Від удару автомобіль Opel розірвало навпіл.

На місці працювали медики. В результаті ДТП отримали травми та були доставлені в лікарню двоє пасажирів Ford, пасажир Renault та водій Opel.

За попередніми даними, травми у постраждалих не важкі.

За фактом масштабної ДТП поліція відкрила кримінальне провадження, повідомили в пресслужбі ГУНП Харківської області.

11 листопада близько 16:05 на блокпосту в районі перехрестя Харківського шосе та вулиці Рудика сталося зіткнення автомобілей Opel та Ford, які рухались назустріч один одному. Від удару автомобіль Ford відкинуло в автомобіль Renault, що рухався за ним у попутньому напрямку. Opel розірвало на дві частини, одну з яких відкинуло на узбіччя у напрямку його руху, а іншу – в автомобіль Peugeot.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості 22-річний водій Opel, пасажири Ford 31 і 27 років, та 30-річна жінка-пасажир Renault.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Машину розірвало навпіл: ДТП за участю 4 автівок біля Меморіалу 7

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше