Машину розірвало навпіл: ДТП за участю 4 автівок біля Меморіалу

Напередодні близько 17:00 на Харківському шосе в районі Меморіалу сталося зіткнення автомобілів Opel Omega, Ford Scorpio, Renault Clio та Peugeot Partner.

Від удару автомобіль Opel розірвало навпіл.

На місці працювали медики. В результаті ДТП отримали травми та були доставлені в лікарню двоє пасажирів Ford, пасажир Renault та водій Opel.

За попередніми даними, травми у постраждалих не важкі.

За фактом масштабної ДТП поліція відкрила кримінальне провадження, повідомили в пресслужбі ГУНП Харківської області.

11 листопада близько 16:05 на блокпосту в районі перехрестя Харківського шосе та вулиці Рудика сталося зіткнення автомобілей Opel та Ford, які рухались назустріч один одному. Від удару автомобіль Ford відкинуло в автомобіль Renault, що рухався за ним у попутньому напрямку. Opel розірвало на дві частини, одну з яких відкинуло на узбіччя у напрямку його руху, а іншу – в автомобіль Peugeot.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості 22-річний водій Opel, пасажири Ford 31 і 27 років, та 30-річна жінка-пасажир Renault.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Похожие новости

На Харківщині нетверезий водій вилетів з траси: загинув 15-річний хлопець

У Харкові «швидка» потрапила у потрійну ДТП

Уточнена інформація по постраждалим та загиблим у Харкові внаслідок авіаудару – Терехов

Ми використовуємо cookies! Читати більше