На Харківщині фіксують зниження рівня злочинності, – ГУНП

Автор Галина Шподарева

Щоденно тривають обстріли в Дворічанскій, Куп’янський, Вовчанській громадах. Фіксуються артилерійські, танкові і мінометні обстріли. Лише за цей тиждень з понеділка четверо осіб загинуло і троє поранено серед цивільного населення. Начальник ГУНП Харківської області Володимир Тимошко в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» розповів про оперативну обстановку на Харківщині.

Росіяни б’ють переважно по приватному сектору. У Вовчанську окупанти постійно б’ють по лікарні, фіксуємо це щотижнево.

Людям, які залишаються на територіях, які постійно обстрілюються, рекомендуємо виїжджати.

Виявлення колаборантів – це питання справедливості, це питання справедливого покарання тих людей, які допомагали заходити росіянам, вбивали, допомагали виявляти наших воїнів і знищувати мирне населення. За три місяці цього року підозру оголошено 72 мешканцям області з питань державної зради або колабораційної діяльності.

«Ми спостерігаємо зменшення кримінальних злочинів загальнокримінальної спрямованості. На це вплинули такі фактори як воля людей, які об’єдналися перед загальною бідою, та нормальна робота правоохоронного блоку. Ми збільшили кількість нарядів і патрулювання в місцях мешкання людей. Минулі великодні свята пройшли без проблем. Сподіваюсь, Красногорку також пройдемо нормально», зазначив начальник поліції Харківщини.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше