Наслідки двох ударів авіабомб по харківському «Екопарку»: з’явилися фото жахливих руйнацій

Автор Галина Шподарева

Під час обстрілу Харкова та передмістя у суботу, 22 червня, вкотре зазнав руйнувань розплідник для тварин на території «Фельдман Екопарк» у у Малоданилівській громаді під Харковом.

Наслідки руйнувань показав голова Малоданилівської громади Олександр Гололобов.

Як повідомили в екопарку, ворожі снаряди влучили по тій частині парку, яка останні пів року перебуває на реконструкції, тож ані людей, ані тварин на цій території в суботу не було. Проте не обійшлося без жертв.

«Лані та олені дуже лякаються та гинуть, навіть не потрапляючи під прямі удари. Тож у нас, на жаль, знову є втрати», – йдеться в повідомленні.

Наслідки двох ударів авіабомб по харківському «Екопарку»: з’явилися фото жахливих руйнацій 7

Нагадаємо, 14 травня в екопарку звернулися до гостей з районів Харківської області з проханням відтермінувати свої екскурсійні поїздки до «Фельдман Екопарк.

«Команда Фельдман Екопарк звертається до вас з проханням у зв’язку з напруженою ситуацією, яка склалася у Харківській області, тимчасово утриматися від поїздок до нашого соціально-гуманітарного мультикомплексу. Усі наші реабілітаційні, освітні та дослідницькі проєкти на певний час переформатовано в онлайн-режим. Курсування безплатних автобусів до Фельдман Екопарк також тимчасово припинено», – зазначили в пресслужбі.

Наслідки двох ударів авіабомб по харківському «Екопарку»: з’явилися фото жахливих руйнацій 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше