Нічні авіаудари по Харкову та Золочеву: прокурори фіксують наслідки (фото)

Автор Геннадій Семенов

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

За даними слідства, 2 жовтня близько у період часу з 22-40 до 23:00 ворог з населеного пункту Строїтель бєлгородської області рф із застосуванням двох літаків Су-34 здійснив пуски керованих авіаційних бомб по Харкову та селищу Золочів Богодухівського району.

Авіаційний боєприпас влучив між третім та четвертим поверхом пʼятиповерхового житлового будинку у Салтівському районі міста. Сталась пожежа.

Нічні авіаудари по Харкову та Золочеву: прокурори фіксують наслідки (фото) 5

Травми різного ступеня тяжкості отримали 12 людей, серед яких дівчинка 3 років 11 місяців. Найстаршій постраждалій 73 роки. Пошкоджено прилеглі будинки, поліклініку, а також щонайменше 14 авто.

У Шевченківському районі зафіксовано влучання у лісосмузі. Пошкоджено скління у двох багатоквартирних житлових будинках.

У селищі Золочів Богодухівського району внаслідок авіаударів пошкоджено щонайменше 10 житлових будинків, господарчі споруди. Гострої реакції на стрес зазнала 69-річна жінка.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше