Нічний удар по Холодногірському району: одна людина отримала поранення

Близько 2:00 ночі ворог завдав ракетних ударів по Холодногірському району Харкова. Пошкоджено дві житлові багатоповерхівки. Одна людина отримала поранення, 10 людей через руйнування сходової клітини були заблоковані у квартирах. Всіх врятували. Також від ракетних влучань часткового руйнування зазнала промислова будівля, повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Крім того, вчора близько 18:00 росіяни завдали 2 ракетних удари по інфраструктурному об’єкту Чугуївського району. Без жертв та постраждалих.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти Харківщини прилеглі до кордонів з рф та лінією зіткнення. Найбільш постраждало селище Грушівка в Куп’янському районі. Внаслідок обстрілів цього села загинуло 2 людей, 10 отримали поранення, в тому числі 4 дітей. 1 поранена дитина – 10-річний хлопчик, в тяжкому стані.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі ще 2 поранених, в тому числі 16-річна дитина. У Чугуївському районі – 2 поранених. На лінії зіткнення завдяки успішним діям наших захисників ворог продовжує зазнавати втрат в живій силі та техніці. Так, в районі Кам’янки Ізюмського району знищено одразу 10 одиниць російської техніки та щонайменше 10 окупантів.

Похожие новости

Внаслідок удару по базі відпочинку під Харковом одна людина досі не знайдена

Внаслідок нічної ракетної атаки пошкоджені корпуси, котельня та вікна медзакладу у Харкові

На момент ракетної атаки в медзакладі Харкова знаходилось більше тисячі осіб – Терехов

Ми використовуємо cookies! Читати більше