Нова партія дронів для захисників Харкова – ХОВА

Для військових, які протистоять ворогу на Куп’янському напрямку, передали 15 дронів.

«Вчергове для підрозділів 92-ї Окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка‎ передаємо партію дронів. Продовжуємо підтримувати наших захисників та захисниць, докладаємо максимум зусиль для посилення обороноздатності регіону», – сказав начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Як розповів начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, техніку придбали за кошти місцевого бюджету. 

«Передаємо військовослужбовцям 2 дрони Mavic 3Т, оснащені телевізійними камерами з тепловізійною функцією, та 7 дронів Mavic 3 Pro з підвищеною комплектацією.

Вже сьогодні «пташки» відправляємо на лінію фронту, де вони будуть використовуватися за призначенням», – зазначив Андрій Беседін.

Крім цього, від благодійного фонду «Кодайті4Лайф Юкрейн» для підрозділів 92-ї Окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка також передали 6 дронів DJI Mavic 3 та DJI Mavic Pro.

«Дрони допоможуть нашим військовим відстежувати та уражати ворога вздовж лінії фронту.

Сподіваємося також, що за допомогою техніки вдасться зберегти життя та здоров’я наших захисників і захисниць. Продовжуємо спільно наближати Перемогу!», – сказав засновник та керівник благодійного фонду Олексій Холоденко.

Похожие новости

150 дронів та дві станції управління передали військовим на Харківщині

Захисники Харківщини отримали партію дронів

Бригадам, які воюють на Бахмутському та Купʼянському напрямках, передали партію дронів

Ми використовуємо cookies! Читати більше