Привласнив бюджетні кошти під час благоустрою парку: підозрюється директор ТОВ

За процесуального керівництва Зачепилівського відділу Красноградської окружної прокуратури Харківської області заочно повідомлено про підозру директору ТОВ у незаконному заволодінні чужим майном, вчиненому шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, та у видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). 

За даними слідства, у 2018 році між Зачепилівською селищною радою та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір на виконання будівельно-монтажних робіт «Алеї пам’яті» в парку, розташованому в смт Зачепилівка. 

Незважаючи на те, що роботи фактично здійснювались не у повному обсязі, директор ТОВ вніс в акти виконаних робіт завідомо неправдиві відомості. На підставі підписаних підозрюваним офіційних документів на рахунок ТОВ було безпідставно перераховано майже 150 тис. грн бюджетних коштів, чим завдано збитків селищній раді. 

Наразі підозрюваний переховується від слідства — вирішується питання щодо оголошення його в розшук. 

Досудове розслідування проводить СВ Красноградського РВП ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу Управління СБУ в Харківській області. 

Похожие новости

«Оборудки» на оформленні паспортів: у Харкові викрито посадовицю міграційної служби

Вимагав 90 тис. грн за ненакладення арешту на майно підприємства: у Харкові затримали держслужбовця

У Харкові судитимуть колишнього воєнкома

Ми використовуємо cookies! Читати більше