Суд оголосив вирок блогеру з Дніпра, який плював у харківського патрульного

Автор Галина Шподарева

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 41-річного чоловіка за фактом погрози насильством щодо працівника правоохоронного органу у звʼязку з виконанням цим працівником службових обовʼязків (ч. 1 ст. 345 КК України). Йому призначено покарання у виді двох років позбавлення волі.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

4 грудня 2021 року у Харкові патрульні поліцейські зупинили автомобіль Mercedes за порушення правил дорожнього руху, а саме – керування транспортним засобом без номерного знаку. В авто перебувала група осіб. «На допомогу» вони викликали свого друга – відомого автоблогера з Дніпра. Приїхавши на місце, блогер став  погрожувати  поліцейським.

Чоловік почав світити правоохоронцю в обличчя прожектором, який той просив прибрати. Блогер плюнув в обличчя патрульному поліцейському і запитав, як у такому випадку може відповісти сам правоохоронець. Чоловік також нецензурно висловлювався в бік патрульних поліцейських, намагався їх розлютити і хотів спровокувати до застосування сили.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав. Вирок виніс Київський районний суд м. Харкова. Триває строк на його апеляційне оскарження.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше