Троє цивільних отримали поранення під час обстрілу Новобаварського району (відео)

4 вересня близько 18:20 російські військові завдали ракетного удару по житловому кварталу у Новобаварському районі Харкова, повідомляє пресслужба прокуратури Харківіської області.

Внаслідок обстрілу пошкоджено приватні будинки. У сусідній багатоповерхівці вибито вікна. За попередніми даними, окупанти випустили по Харкову ракету типу С-300 з території Бєлгородської області рф.

Як уточнив речник обласної прокуратури Дмитро Чубенко, поранення отримали троє цивільних: чоловік близько 65 років (травма голови, різана рана предпліччя), 23-річний чоловік (незначне поранення руки від скла) та жінка близько 65 років (пораненя спини від скла). Усі поранення легкі.

В результаті вибуху утворилася воронка розміром 7 на7 метрів та 3,5 метри глибиною. Значні пошкодження отримали 4 приватні будинки. В багатоповерховому будинку біля місця вибуху, вибиті вікна та частково пошкоджений фасад будівлі.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури Харкова розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані за підслідністю до Управління СБУ в Харківській області.

Похожие новости

Стан постраждалих внаслідок обстрілів Харкова: звіт медиків

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 7 людей

Кількість постраждалих внаслідок удару по Індустріальному району Харкова дорівнює 6

Ми використовуємо cookies! Читати більше