У Харкові чоловік побив брата: поліцейські склали адміністративний протокол

Автор Геннадій Семенов

Житель Шевченківського району систематично ображає свого брата та погрожує фізичним насильством.

Щодо порушника поліцейські склали адміністративний протокол, повідомляє поліція Харківської області.

Родинний конфлікт стався у житловому будинку по вулиці Клочківській. В поліцію зателефонував 52-річний чоловік та повідомив, що брат його побив, поводить себе дуже агресивно, нецензурно лається.

За адресою виїхали співробітники сектору протидії домашньому насильству. Кривдника вдома не було. Поліцейські провели бесіду з заявником. 52-річний потерпілий розповів, що брат зловживає алкогольними напоями, періодично погрожує фізичною розправою.

Цього разу 43-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ображав нецензурною лайкою потерпілого та кинувся в бійку.

Через кілька днів співробітники сектору протидії домашньому насильству Харківського РУП № 3 повторно прибули за адресою мешкання кривдника та склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173-2 «вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше