У Харкові на Салтівці двоє молодиків обкрадали припарковані автівки

Поліцейські затримали в Харкові чоловіків, яких підозрюють в серії крадіжок з припаркованих автівок: зловмисники «працювали» у нічний час, викрадали цінні речі з автомобілів у Салтівському районі. 

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

Наприкінці березня 2024 року мешканці Салтівського району почали звертатися до поліції з повідомленнями про крадіжки з автівок, які залишаються вночі біля будинків. Загалом поліція отримала понад 40 подібних звернень.

Поліцейські Харківського РУП №2 у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили особи зловмисників. Ними виявилися 23-річний та 17-річний місцеві мешканці. Молодики викрадали з автівок все, що має хоч якусь цінність – від акумуляторних батарей та інструментів до відеореєстраторів. Якщо нічого цінного в автомобілі не було, з неї зливали бензин. Зловмисників затримали, в них вилучили частину викрадених речей.

Слідчі Харківського РУП № 2 відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

23-річний чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу. Поліція перевіряє зловмисників на причетність до аналогічних злочинів на території м. Харкова.

Похожие новости

Під приводом купівлі викрав автомобіль: затримано викрадача на Салтівці

Харківські патрульні затримали двох автокрадіїв

У Харкові патрульні затримали озброєних чоловіків на вкрадених автівках

Ми використовуємо cookies! Читати більше