У Харкові напали на бригаду«швидкої»: невідомий застосував газовий балон (оновлено)

Автор Галина Шподарева

6 липня у Харкові скоєно напад на бригаду екстреної медичної допомоги: через хуліганські дії постраждав 47 річний водій «швидкої». Постраждалий звернувся за медичною допомогою внаслідок  хімічного опіку ока.

Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як розповів новинам АТН директор Центру ЕМД Віктор Забашта, все сталося, коли бригада медиків привезла пацієнта у травматологічне відділення та під’їхала до лікарні на естакаду.

Розташування медичного авто не сподобалося водію автівки, яка знаходилась неподалік: чоловік підбіг до водія «швидко» та бризнув йому в обличчя з газового балончика. Після чого сів в свою автівку та поїхав з місця.

Ніякого конфлікту між водіями не відбувалося, все сталося миттєво, розповів Віктор Забашта. Про обставини події повідомлено поліцію.

Поліція проводить перевірку за фактом завдання тілесних ушкоджень водію бригади швидкої медичної допомоги у Харкові, повідомили новинам АТН у відділі комунікації поліції Харківської області.

Водій «швидкої» паркувався біля лікарні. До нього підійшов невідомий та розпилив в обличчя газовий балончик. Порушник втік з місця на автомобілі.

Повідомлення про подію по вулиці Салтівське Шосе надійшло до відділу поліції № 2 ХРУП № 2 6 липня близько 12:00. 47-річний постраждалий отримав хімічний опік ока. Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше