У Харкові озброєний чоловік пограбував відділення «ШвидкоГроші»

Автор yelyzaveta

25 листопада до харківської поліції надійшло повідомлення про те, що у приміщенні «ШвидкоГроші» по вулиці Полтавський шлях сталося пограбування.

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

Як розповіли в поліції, зловмисник обмотав шарфом обличчя та натягнув капюшон. Погрожуючи пістолетом, він змусив жінку віддати гроші, які зберігалися у сейфі. Нападник забрав понад 23 тисячі гривень та втік з місця злочину.

В результаті проведення оперативно-розшукових та слідчих дій харківські правоохоронці затримали зловмисника. За даними поліції, 31-річний харків’янин раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

26 листопада в ході обшуку за місцем проживання нападника правоохоронці вилучили пневматичний пістолет, яким він погрожував під час нападу, одяг, у який був одягнений під час скоєння злочину, та гроші.

Чоловіку повідомили про підозру за  ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше