У Харкові тривають ремонти на пошкоджених обстрілами об’єктах водоканалу

Автор Галина Шподарева

Бригади КП «Харківводоканал» продовжують відновлювальні заходи на об’єктах водопостачання та водовідведення, які були пошкоджені ракетним обстрілом Київського району.

Про це повідомили в Харківській міській раді.

Ремонтники переклали 12 м каналізаційного колектору на одній з трьох локацій, де проводяться роботи. На цій же ділянці спеціалісти комплексу «Харківводовідведення» замінили 5 м зовнішніх мереж та відновили подачу води в повному обсязі.

Аварійники Київського району продовжують ремонт водоводу у приватному секторі. Як повідомив начальник районної служби Віталій Чупандін, там слід замінити 16 м пошкодженого трубопроводу.

Начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» Валерій Харлан розповів, що водопостачання не відновили лише в одному будинку, який зазнав значних руйнувань після обстрілу.

«Щоб уберегти комунікації від розморожування, систему подачі води відключили у 12 будинках, де були вибиті вікна та відключене опалення. Після відновлення теплоподачі та утеплення віконних контурів наші майстри оперативно підключили внутрішньобудинкові мережі», – зазначив Валерій Харлан.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше