У Харкові змінилась робота ЦНАП

Автор Ксенія Кайдалова

Записатися можна в електронну чергу до ще одного терпідрозділу ЦНАП.

У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова збільшили кількість місць для запису в електронну чергу для оформлення ID-картки та закордонного паспорта.

Містяни можуть записатися в електронну чергу ще до одного територіального підрозділу ЦНАП – Холодногірського. Підрозділ розташований за адресою: вул. Благовіщенська, 34. Прийом здійснюється за попередньою реєстрацією. Записатися до електронної черги можна через:

вебсайт за посиланням https://dozvil.kh.ua/queue ;

call-центр за номером 0800-57-34-34 (безплатний багатоланковий).

У Харківській області збільшується кількість ЦНАПів. У Балаклійській громаді Ізюмського району розпочне роботу “мобільний ЦНАП”. Необхідне обладнання громада отримала від міжнародних партнерів. Заступник начальника ОВА Роман Семенуха провів зустріч із Місією Посольства Швеції в Україні. Також у зустрічі взяли участь Райан Нокс, керівник SALAR International AB, і керівництво проєкту PROSTO “Підтримка доступності послуг в Україні”. Представник Харківської ОВА розповів про ситуацію в регіоні. Наголосив, що в області продовжуються бойові дії. Ворожі війська продовжують обстрілювати регіон. А близько 30 населених пунктів регіону залишаються під окупацією РФ. У координації з партнерами Балаклійська громада отримала авто та два набори техніки для надання послуг жителям. До комплектації мобільного набору входить автомобіль Renault Duster з інвертором, та два набори техніки – ноутбук, портативний сканер, лазерний принтер та 4G Wi-Fi-маршрутизатор. Такий набір коштує 834 тисячі гривень.

Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше