У Холодногірському районі Харкова проводять заміну тепломереж

Фахівці КП «Харківські теплові мережі» найближчим часом замінять 1,2 км магістральних трубопроводів та виконають 15 перекладань внутрішньоквартальних мереж у Холодногірському районі.

За словами начальника районної філії КП «ХТМ» Віталія Кальницького, в рамках підготовки до опалювального сезону профілактичні роботи вже виконані на 50%. Зокрема, нещодавно комунальники завершили етап заміни запірної арматури – всього було встановлено 160 одиниць.

Також фахівці замінили 350 м зовнішньої мережі, яка транспортує тепло від магістрального трубопроводу до ЦТП. Від неї залежить теплопостачання двох будинків. У розпал війни відрізок цієї магістралі був пошкоджений уламками снарядів, крім того, виникла низка дефектів. Фахівці замінили старий трубопровід на новий у спіроізоляції.

Паралельно профілактичні роботи продовжуються й на інших об’єктах ХТМ. Зокрема, в одній із реконструйованих за проєктом Світового банку котелень перевіряють електричне та КВП-обладнання, а також монтують міні-ТЕЦ, яка дозволить забезпечити безперебійне електропостачання обладнання під час можливих блекаутів.

Похожие новости

Ігор Терехов: Системи тепло- та водопостачання готові до зими на 80%

У Новобаварському районі ХТМ міняє 400 метрів магістралі, яка живить 14 багатоповерхівок

У Слобідському районі міняють магістральний трубопровід, якому більш ніж 40 років

Ми використовуємо cookies! Читати більше