Авіатор: як почати гру і не програти гроші ? ®

Гра Авіатор, яка стає дедалі популярнішою в усьому світі, має просте і зрозуміле для виконання завдання. На екрані летить літак, який у міру руху і траєкторій змінює показники коефіцієнта. Перед початком раунду гравець робить ставку. Якщо він встигає вчасно натиснути кнопку, то забирає виграш – це його ставка, помножена на коефіцієнт. Якщо ж літак падає до того, як гравець встигає натиснути на кнопку, ставка згорає. 

Такий алгоритм і простий для розуміння сенс гри привертає до екранів комп’ютерів і мобільних пристроїв величезну кількість користувачів. Звісно, важливо грати на перевірених сервісах, таких як https://www.velodyssey.com/, щоб гарантувати чесність і прозорість результатів. Якщо ви ще не є частиною цієї величезної армії шанувальників Авіатора, пропонуємо для початку дізнатися про кілька важливих правил.

Як правильно грати в Авіатор

Якщо ви теж вирішили спробувати свої сили, перевірити реакцію і швидкість у грі під назвою Aviator, спершу ознайомтеся з правилами та особливостями гри. Це допоможе вам надалі діяти грамотно, правильно розподіляти ігровий депозит і підвищувати шанси на вдале завершення раунду. 

Перше, що важливо знати — Авіатор гра на гроші. Тому ризик завжди є. Перш ніж поповнити ігровий рахунок, переконайтеся в надійності та безпеці сервісу, на якому будете грати. Поповнивши депозит одним із зручних способів, переходьте до ставок.

Ставки можуть мати різний розмір, від мінімальних до дуже великих. Кожна платформа пропонує свої умови для ставок. Зробити ставку необхідно перед початком раунду. І на це гравцям дається всього кілька секунд.

Лайфхак для тих, хто хоче ризикувати мінімально. Ви можете зупинити гру одразу, щойно літак почав свій політ. Це не принесе вам великих виграшів, оскільки коефіцієнт складе всього 1,1. Але водночас не дасть змоги програти гроші. Чим вище піднімається літак, тим більший можливий коефіцієнт. Перспектива помножити свою ставку в кілька разів і викликає почуття азарту і наповнює кров адреналіном.

Щоб краще зрозуміти суть гри Авіатор і її особливості, прислухайтеся до кількох рекомендацій.

  • Розмір ставки. Ви самі обираєте, скільки грошей ставити в тому чи іншому раунді. Але буде правильно, якщо ви почнете з мінімальних сум;
  • Динамічність і перший депозит. Динаміка гри неймовірна, через що найчастіше перший депозит новачки швидко програють. Адже тут потрібно вміти швидко приймати рішення. Поки вони зрозуміють, що і як, літак впаде, а ставка згорить. Будьте до цього готові. Це нормальне явище для гравців-початківців;
  • Мінімальні ставки на початку гри. Почніть із невеликих ставок. Так ви не втратите багато грошей, зате зможете краще розібратися в грі та зрозуміти, як вона влаштована. Наберіться досвіду, щоб потім у вас було більше шансів на успіх;
  • Різні тактики та стратегії. Не потрібно дотримуватися тільки одного алгоритму гри. Обов’язково спробуйте різні тактики, тестуйте стратегії. Радимо розібратися в особливостях дублюючих ставок. З ними шанси забрати хороші коефіцієнти будуть набагато вищими.

Ця гра затягує своєю динамікою й азартом. Тому будьте уважними і не захоплюйтеся занадто сильно. Гра повинна приносити задоволення! І це найголовніше правило.


Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри.

Похожие новости

Індивідуалізм у моді – ти на першому місці ®

Передбачування та аналіз: бій Усик проти Ф’юрі ®

Які ризики пов’язані з лайв ставками? ®

Ми використовуємо cookies! Читати більше