Безготівкова оплата з Apple pay: як платити своїм айфоном ®

Автор Галина Шподарева

З кожним днем люди все менше користується готівкою і все більше надають перевагу безготівковим операціям. Одним із найпопулярніших і найзручніших способів безготівкових оплат є цифрові гаманці, такі як Apple Pay. Якщо у вас є картка Mastercard, ви можете легко використовувати її в Apple Wallet і насолоджуватися безліччю переваг. Сьогодні детальніше розповімо про технологію Apple Pay і дамо інструкцію з користування, що стане в пригоді всім власникам айфонів. 

Що таке Apple Wallet

Wallet – це додаток на пристроях Apple, в якому можна зберігати свої оцифровані банківські картки, квитки, віртуальні квитанції. Використання картки Mastercard в Apple Wallet відкриває перед користувачами можливість безготівкових платежів за допомогою інноваційної технології Apple Pay, яка дозволяє платити вашим iPhone чи Apple Watch. Але для користування технологією насамперед слід авторизувати власну картку в додатку. Як додати карту в Apple Pay — читайте далі. 

Як використовувати додаток Wallet на iPhone

Додаток Wallet на iPhone надає зручний та безпечний спосіб організації гаманця прямо в телефоні. Для першого налаштування дотримуйтеся покрокової інструкції: 

  1. Відкрийте додаток Wallet на своєму iPhone. Зазвичай він розташований на головному екрані. 
  2. Щоб додати картку, натисніть “+” у верхньому правому куті екрана. Залежно від країни та доступних сервісів, ви можете додати кредитні або дебетові картки, програми лояльності, квитки на події та багато іншого. Виберіть потрібний тип картки та дотримуйтеся інструкцій. 
  3. Щоб керувати карткою, натисніть на її зображення. Тут ви зможете переглядати баланси, останні транзакції, редагувати інформацію та налаштовувати додаткові параметри.
  4. Картка додана в Wallet і ви можете здійснювати всі безготівкові операції з Apple Pay за допомогою вашого гаджета Apple. 

Як платити з Apple Pay 

Процес оплати з Apple Pay дуже зручний і простий: 

  1. Активуйте Apple Pay і за необхідності виберіть потрібну картку. 
  2. Піднесіть iPhone до безконтактного зчитувача (термінала).
  3. Вітаємо! Оплата здійснена! Ви побачите підтвердження операції прямо на екрані.

До речі, у додатку Wallet є й інші функції, такі як управління пріоритетом карток, активація карток, налаштування повідомлень Apple pay та багато іншого. Ви можете переглядати та налаштовувати ці параметри, натиснувши на відповідні кнопки в налаштуваннях Wallet.

Використання додатка Wallet та сервісу Apple Pay на iPhone – це зручний спосіб зберігання та керування вашими цифровими картками на смартфоні. Він надає більшу свободу фінансових дій, адже є повноцінним гаманцем прямо у вашому iPhone.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше