Кеди Converse, топові моделі в Україні®

Автор Галина Шподарева

У кедів Converse щорічно з’являються десятки, а то й сотні різних варіантів дизайну, з принтами і без. Але в цій статті ми розглянемо класичні та найпопулярніші кеди converse в Україні.

Хіт усіх сезонів не тільки в Україні, а й у всьому світі серед зірок шоу-бізнесу, це чорно-білі високі конверси M9160С. Носіть їх під джинси, шорти, спідниці, сукні, штани різних кольорів, мабуть крім класичного костюма.

Кеди Converse, топові моделі в Україні® 1

Другими за популярністю є чорні низькі конверси M5039C. Чорний колір підходить під усі, навіть більше ніж білі, їх переважно віддають перевагу чоловікам, оскільки вони більш практичні.

Кеди Converse, топові моделі в Україні® 3

3 місце по праву отримують сині низькі конверси M9697C, їх ще називають NAVY.

Кеди Converse, топові моделі в Україні® 5

На 4 позиції рейтингу з продажу в Україні тримаються класичні чорно-білі кеди конверс M9166C.

Кеди Converse, топові моделі в Україні® 7

І 5ку лідерів замикають червоні низькі конверси M9696C. Їх воліють люди, які кидають виклик прийнятим нормам та рамкам. Ці моделі часто віддають перевагу при виборі взуття для виступів на сцені.

Кеди Converse, топові моделі в Україні® 9

Ми дізналися які найпопулярніші конверси в Україні, а тепер розберемося, як не потрапити на шахраїв та ощасливити себе якісними кедами, а не підробкою.

Де придбати оригінальні кеди Converse в Україні

В Україні 8 із 10 продажів припадає на копії Converse. Через війну впала купівельна спроможність, люди стали економити на гардеробі, шукати вигідні ціни і досить часто потрапляють на шахраїв, після чого шкодують про витрачені гроші, час і здоров’я ніг. Як кажуть, береженого Бог береже, тримайте 3 безпечні варіанти покупки:

Найбезпечніший, але найскладніший спосіб, це покупка на офіційному сайті бренду, https://www.converse.com. На жаль, на сайті ви не знайдете прямої доставки в Україну, тому доведеться шукати місцевих перевізників (доставка зі США) та сплачувати їм послуги комісії. Термін доставки у середньому 21 робочий день

Купівля у торгових центрах. Як правило, у великих ТЦ стежать за походженням товару у місцевих магазинів і прагнуть співпрацювати з офіційними представниками. Але це не найкращий варіант.

У інтернет-магазині. Головна відмінність оригіналів – це їхня висока ціна (така як на оф. сайті) і дуже чітка якість. Якщо на сайті присутні також рюкзаки та одяг, це гарний знак, проте пам’ятайте про головне правило – ціна.

Вибирайте монобрендові магазини Converse, в яких є не лише кеди, а й рюкзаки або одяг Converse. У Києві такий ви знайдете в ТЦ Ocean Plaza, або в інтернеті на таких сайтах 

  1. https://kokoss.com.ua/vse-kategorii/
  2. https://converse.in.ua/ 
  3. https://allstars.ua/converse/ 

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше