Курси англійської мови ®

Автор Ксенія Кайдалова

Курси англійської мови

В інтернеті кожного дня з’являється безліч нових відеоуроків, статей і платформ, які допомагають вивчати іноземну мову самостійно й абсолютно безкоштовно. Яким би спокусливим не видавався такий варіант навчання, на практиці більш ефективними виявляються курси англійської мови.

По-перше, далеко не кожен може замотивувати себе займатися англійською самостійно. По-друге, для збереження ефективності навчального процесу велике значення має періодичність уроків, а регулярно організовувати самостійні заняття здатні не всі.

Звичайно, людей, які вивчили англійську з нуля самостійно, у світі вистачає. Але їхній досвід показує, що це більш довгий і складний шлях.

Прискорити й полегшити процес вивчення англійської мови допоможуть досвідчені викладачі, які одразу виправлятимуть помилки та пояснюватимуть складні моменти, а також допоможуть виробити правильну вимову.

Чому саме Speak Up?

Міжнародна мережа мовних шкіл Speak Up, заснована 2000 року в Польщі, сьогодні має свої школи в 11 країнах світу, а загальна кількість студентів мережі вже перевищує 500 тисяч осіб.

Школа активно розвиває онлайн-формат навчання. Таке вивчення англійської виявляється ефективним практично для всіх, незалежно від рівня знань. Займатися дистанційно можуть як ті, хто тільки почав вивчення мови, так і ті, хто вже має певні знання. Досвідчені та кваліфіковані викладачі роблять усе можливе, щоб зробити вивчення англійської мови якомога легшим та цікавішим.

Курси англійської мови допомагають студентам:

  • подолати мовний бар’єр;
  • збільшити словниковий запас і вільно спілкуватися на будь-які теми;
  • вивчити англійську граматику, не докладаючи зайвих зусиль;
  • підготуватися до навчання чи роботи за кордоном та ін.

Усі люди різні, тому кожен учень потребує індивідуального підходу: одні довше засвоюють нову інформацію, а інші ловлять усе на льоту. Дистанційні заняття дають викладачам https://speak-up.com.ua можливість підлаштовуватися під учнів і вести уроки англійської в максимально зручній формі.

Після проходження всіх занять та успішно пройденого тестування студенти отримують сертифікат, що підтверджує рівень володіння мовою. Сертифікату Speak Up довіряють понад 150 вітчизняних і міжнародних компаній, тому вивчення англійської мови в цій школі принесе значну користь як у повсякденному, так і в професійному житті.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше