«Манчестер Сіті» вчетверте поспіль виграв англійську Прем’єр-лігу ®

«Манчестер Сіті» обіграв «Вест Хем» у заключному турі АПЛ – 3:1. 

Таким чином, клуб виграв лігу вчетверте поспіль. Це перший такий випадок за всю історію англійського футболу. Тепер у Гвардіоли шість чемпіонів в Англії та 17 трофеїв після призначення у «Сіті» у 2016 році.

Наступний матч «Манчестер Сіті» запланований на 25-те травня. У фіналі Кубку Англії підопічні Гвардіоли зустрінуться з «Манчестер Юнайтед». Популярна букмекерська контора Бет 2 фан пропонує вигідні коефіцієнти на цей матч. Цей букмекер високо оцінений за технологічність, коефіцієнти та бонуси і акції, пише спеціалізований ресурс bookmaker-ratings.com.ua.

Також по закінченню турніру стало відомо, що Ерлінг Холанд став найкращим бомбардиром АПЛ у сезоні. Так, форвард «Манчестер Сіті» відзначився 27 голами у 31 матчі чемпіонату. Друге місце у списку посів півзахисник «Челсі» Коул Палмер із 22 голами в сезоні, третій – нападаючий «Ньюкасла» Александер Ісак, на рахунку якого 17 голів.

А ось найкращим асистентом сезону в АПЛ став форвард «Астон Вілли» Оллі Уоткінс – 13 гольових передач у 37 матчах.

Форвард Ерлінг Холанд забив 63 голи в 65 іграх АПЛ – найбільше за перші два сезони в лізі. А друге місце за цим показником займає екс-форвард «Ньюкасла» Енді Коул, який мав 55 м’ячів у перших двох сезонах АПЛ.

Похожие новости

Найвідоміша футбольна команда за всю історію спорту ®

Квас: напій традицій і здоров’я ®

Ранковий підйом: 5 причин приймати рідкий колаген зранку ®

Ми використовуємо cookies! Читати більше