Навіщо люди грають в лотереї? ®

Автор Галина Шподарева

Історичне минуле лотереї

У перекладі з французької мови слово “лотерея” означає жереб. Історія лотереї тягнеться далеко-далеко в минуле, це не є сучасним винаходом. Приблизно в 100 році до нашої ери в Китаї було придумано лотерею, що нагадує сучасну гру Кено. Вчені стверджують, що кошти, виручені від її проведення, не забирав переможець, а використовували для оборони країни, і найголовніше – нараховували на фінансування будівництва Великої Китайської стіни. Людям завжди було цікаво спробувати випробувати щастя й отримати виграш без особливих зусиль. Хоча виграти тут дуже не просто. Але це не змінює того факту, що ця азартна гра досі популярна і швидше за все це заняття буде ще дуже довго існувати. Ми прекрасно розуміємо, що лотерейні квитки, на відміну від казино, є більш доступною річчю, а відповідно до статистики в лотерею грають люди маленького і середнього достатку.

Щоб повеселитися і гарно провести час

Лотерея це море емоцій і вражень! очікування результату, передчуття виграшу, випробування своєї вдачливості. Не дивно, що багатьом подобається сам процес купівлі та заповнення лотерейного квитка. Для декого це навіть є сімейною традицією. Адже так здорово нарешті зібратися всім разом, купити лотерейні квитки або зіграти в лотерею онлайн і провести весь вечір у родинному колі… Деякі люди купують лотерейні квитки, щоб… отримати гострі відчуття від передчуття виграшу і полоскотати собі нерви. Адже раптом саме сьогодні вдасться виграти величезну суму і життя кардинально зміниться. Так само люди люблять купувати квитки в кіно, театр або інші масові заходи. Можна сказати, що тут більшу роль відіграють емоції, які люди отримують, ніж безпосередньо сам виграш.

Щоб здійснити свою мрію

Подорож до Парижа, купівля машини мрії, заміський великий будинок і ще багато-багато всього. у кожної людини є мрії, але з нашим ритмом життя їх стає дедалі важче здійснити. бракує часу або недостатньо грошей, адже треба заплатити за квартиру, купити продуктів, а тут ще й візит до стоматолога…. які вже там мрії. Здійснення мрії здається вам дивом і можливо цим дивом стане один щасливий лотерейний квиток в польським Кено онлайн.

Головним почуттям, яке штовхає нас у бік азартних ігор, є азарт. Варто сказати, що цей фактор досить активно підтримується телебаченням і рекламою в інтернеті. У лотереї гравці, які вгадали правильно тільки два або три числа, напевно будуть хотіти повторити спробу. Це, звісно, завжди змушує лотерейних гравців купувати все більше і більше квитків, навіть не дивлячись на те що вони продовжують програвати, бо люди вірять, що в них усе ще є шанс на великий джекпот.

Вирішити свої фінансові питання

Не будемо приховувати, у всіх з нас бувають дуже важкі моменти в житті, а гроші на рахунку можуть вирішити багато питань. Іноді цих коштів просто немає, а виграш у лотереї може принести реальні гроші. Варто тільки витягнути свій щасливий квиток і з’явиться можливість погасити борги, закрити кредити, заплатити за навчання, заправити машину. Дехто розуміє, що шанси виграти в лотереї близькі до нуля, але виграти так хочеться (а як відомо, надія вмирає останньою). Варто визнати, що для багатьох перемога в лотереї може бути єдиним рішенням економічних або соціальних проблем. Результати досліджень показали, що чим гірше фінансове становище у людини, тим більше вона буде схильна шукати вирішення своїх проблем в азартних іграх, таких як лотереї.

➖➖➖➖➖➖➖

*Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше