Партнерська програма Affter Affiliates – як отримати запрошення та найкращі пропозиції ®

Автор Галина Шподарева

Affter Affiliates – як отримати запрошення та найкращі пропозиції в новій партнерській програмі

Affter Affiliates – новий гравець на ринку партнерських програм для азартних ігор. Це проєкт, запущений афіліат-менеджерами з 6-річним досвідом роботи у сфері спортивних ставок і азартних ігор. Для них не складає труднощів знайти найкращі пропозиції або укласти ексклюзивні угоди з найкращими брендами в регіонах. Якщо ви досвідчений веб-майстер, який шукає надійного партнера для співпраці та заробітку, то Affter – це ваш вибір.

Щоб отримати запрошення в Affter Affiliates, досвідченим партнерам достатньо дати рекомендацію про вас як про досвідченого та надійного партнера. Далі ви будете готові отримати спеціальний промокод для реєстрації та з першого дня співробітництва отримувати найкращі пропозиції та умови за моделями CPA і RevShare.

Трохи про новий бренд Affter

Affter – це новий бренд на ринку партнерських програм, але команда проєкту має багаторічний досвід. Тому багато клієнтів, які вже співпрацювали з цим брендом, можуть впізнати в членах компанії знайомих менеджерів. За плечима компанії тисячі успішних кейсів і конференцій, а вся команда націлена на побудову взаємовигідних відносин. На думку творців Affter, саме в цьому полягає секрет того, що фахівці забезпечують найкращі умови заробітку для партнерів.

Варто також звернути увагу на такі ключові особливості цього бренду:

  • можливість вибрати найкращий із представлених варіантів серед ексклюзивних пропозицій у цій галузі;
  • для роботи пропонується великий спектр  ГЕО, що включає країни СНД, Tier-1/2;
  • використання зручних варіантів оплати, серед яких CPA, RevShare, Hybrid;

  • власна платформа, розроблена з урахуванням вимог сучасних користувачів, що вирізняється стильним дизайном та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом;
  • широкий функціонал, необхідний для комфортної роботи;

  • можливість використання різних способів оплати, серед яких міжнародні банківські картки та популярні види криптовалют.

Не забувайте також слідкувати за акаунтом Affter в Instagram, щоб дізнаватися про останні новини партнерської програми, інсайдерську інформацію з партнерського ринку, а також календар участі в конференціях для обговорення співпраці між брендами та побудови дружніх стосунків. After – це не просто партнерська програма, а місце народження великої спільноти аффіліатів з усього світу. Ви теж можете приєднатися до неї, отримавши запрошення вже сьогодні.

➖➖➖➖➖➖➖

*Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше