Подбайте про свій кондиціонер та забезпечте йому тривалий експлуатаційний період®

Кондиціонери поліпшують кліматичні умови в приміщені. Проте, як і будь-яка техніка, дана потребує періодичного обслуговування для продовження стабільної та якісної роботи.

Коли потрібно чистити кондиціонер?

Як показує практика, більшість власників кондиціонерів навіть не знають про те, що потрібно регулярно здійснювати чистку кондиціонера.

Спеціалісти рекомендують здійснювати чистку спліт-системи в залежності від її типу. Однак виробники рекомендують робити це раз на 6 місяців: перед початком спекотної погоди навесні, та восени, якщо обладнання буде використовуватися у зимовий період.

Якщо ви вирішили почистити кондиціонер краще довірити цю справу професіоналам, адже правильні дії здатні забезпечити тривалий експлуатаційний період тривалістю від 7 до 12 років.

Чому варто подбати про регулярну чистку кондиціонера?

Деякі власники нехтують рекомендаціями виробника й не звертаються до професіоналів. Як наслідок може спостерігатися наступне:

  • підвищиться рівень споживання електроенергії;
  • в приміщення буде потрапляти забруднене повітря, яке негативно впливатиме на здоров’я всіх присутніх;
  • прилад буде перегріватися, й це одного дня може призвести до пожежі;
  • окремі деталі почнуть виходити з ладу й власнику доведеться потратити значну суму коштів на ремонт.

Варто зазначити, що ціна обслуговування кондиціонера є досить доступною, й обійдеться власнику значно дешевше ніж повноцінний ремонт обладнання.

Куди потрібно звернутися за допомогою

Кондиціонери не просто здатні охолоджувати повітря, але й відіграють важливу роль у підтриманні здоров’я всіх присутніх. Підтримання кондиціонера в хорошому стані має велику кількість переваг. Не ризикуйте собою, та здоров’ям своїх близьких й звертайтеся до професіоналів.

Обслуговування кондиціонера Київ здійснює компанія «Чисте повітря». В перелік послуг входить:

Будь-які втручання в спліт-систему повинні проводитися спеціалістами. Не варто намагатися все зробити самостійно, адже це лише нашкодить кондиціонеру.

Не потрібно хвилюватися, адже сервіс кондиціонерів ціна є доступною й обійдеться значно дешевше ніж придбання нового обладнання. Тому не зволікайте й звертайся до спеціалістів прямо зараз.

Ми використовуємо cookies! Читати більше