Тонкощі вибору ідеального ліжка ®

Автор Галина Шподарева

Правильний вибір меблів для спальні є важливим аспектом забезпечення комфортного сну. Якість вибраного ліжка, матрацу та інших меблів для сну може суттєво вплинути на здоров’я та загальний стан. Адже повноцінний сон – це запорука міцного здоров’я. Тож доволі важливо навчитися правильно обирати зручне спальне місце, щоб відпочинок був комфортним та якісним.

Види ліжок

В першу чергу розглянемо, які бувають ліжка, щоб вибрати відповідне, враховуючи свої побажання:

  • З простором для зберігання. Містить шухляди для зберігання речей під ліжком. Таким чином зручно зберігати постільну білизну, несезонний одяг або інші предмети. Особливо доречно в невеликих спальнях.

  • З підйомним механізмом. Має вбудовані механізми, які дозволяють легко піднімати основу, щоб забезпечити доступ до простору для зберігання. 

  • З м’яким узголів’ям. У такого ліжка є м’яка «спинка», на яку можна відкинутися для комфорту під час читання або перегляду телевізора. 

  • Без підйомного механізму та шухляд. На вигляд дуже прості меблі, які, втім, мають свої переваги. Вони дуже міцні, лаконічні, а також під ними є достатньо простору, щоб можна було дістати шваброю під час прибирання. 

На що варто звернути увагу при виборі

Визначившись з типом ліжка, необхідно перейти до інших деталей. Вибираючи спальне місце, необхідно враховувати такі аспекти:

  • Розмір. Стандартні розміри включають односпальне (90×190 см), полуторне (120×190 см), двоспальне (160×190 см) та King size (180×200 см). Вибір залежить від розміру спальні та індивідуальних потреб.

  • Матеріали. Каркаси виготовляють з металу, деревини, ламінованої ДСП, посиленої дерев’яним брусом або металевими вставками. Для зовнішнього оздоблення використовують МДФ, шкіру, тканину. 

  • Дизайн. Варто вибирати дизайн, який відповідає загальному стилю спальні. Сьогодні найбільш поширені стилі меблів для спання – класичний та сучасний мінімалістичний. 

  • Функціональність. Деякі ліжка мають додаткові функції – вбудовані шухляди, підйомний механізм для створення додаткового простору для зберігання, бортики, вбудоване підсвічування, USB-порти для зарядки. Такі можливості варто підбирати, орієнтуючись на загальний простір кімнати та свої потреби.

Зручні меблі від Daniro

Компанія Daniro пропонує на вибір зручні дивани, ліжка, крісла та пуфи найвищої якості. Працюючи з 1994 року, бренд постійно розвивається, щоб дарувати покупцям незабутні враження від вибраних меблів. Серед переваг покупки в інтернет-магазині Daniro варто зазначити наступні:

  • Висока якість матеріалів.

  • Повний цикл виробництва.

  • Високоякісне обладнання.

  • Широкий асортимент виробів у наявності.

  • Гарантія на всі меблі 18 місяців.

  • Професійна доставка та монтаж від фабрики.

В якості наповнювача для м’яких меблів Daniro використовує німецький пінополіуретан, словенську латексовану кокосову койру. Для обивки застосовуються бельгійські, іспанські та турецькі тканини. На сайті можна купити готові серійні вироби або організувати виготовлення ліжок на замовлення. 

Вибір ліжка – важливе рішення, яке варто робити з урахуванням різноманітних аспектів. Правильно підібрані меблі допоможуть створити комфортну та затишну атмосферу для здорового сну. Тому важливо звертати увагу на власні потреби та уподобання, а також розглядати можливості для оптимізації простору та забезпечення комфортного сну. Широкий вибір меблів від Daniro допоможе створити спокійну та затишну атмосферу для відпочинку та відновлення сил.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше