ТОП 7 осінніх букетів для коханої людини від Flowers.ua®

Автор Галина Шподарева

Осінні букети квітів формують із рослин тієї кольорової гами, яка найбільш яскраво відображає особливості цієї пори року. В основному це червоні, жовті та жовтогарячі квіти, що нагадують нам про тепло, що минуло. Також усі ці відтінки уособлюють золоту пору. Проте холодні пурпурні, сині, фіолетові та рожеві відтінки теж мають місце. Кожен осінній букет має певні особливості. При створенні цих композицій флористи не побоюючись експериментують із декором. Вони розбавляють квіти листям різних відтінків і не скупляться на ягоди, колоски та шишки. Головне, щоб при оформленні флористичний шедевр виглядав натурально, природно та гармонійно.

Найчастіше осінні букети складаються з рослин, сезон цвітіння яких припадає саме на осінь. Традиційними учасниками композицій є айстри, хризантеми, жоржини, гладіолуси, соняшники. Такі букети можна вручити як подарунок на день народження, новосілля, привітати з ювілеєм і, звичайно ж, щоб здивувати кохану людину. Фахівці компанії Flowers.ua https://flowers.ua, яка ось уже 20 років займається доставкою квітів та подарунків по всій Україні та світу, розповіли нашим читачам, які осінні квіти коханій https://flowers.ua/ua/tsvety-lyubimoy найбільш трендові цього року.

  1. Осінній букет “Святковий”. Шикарне поєднання 7 ніжних кремових троянд, 6 гілочок кущових рожевих троянд і оригінального упакування подарує одержувачу позитивні емоції та надовго закарбується в пам’яті. Робіть незабутні подарунки коханим, всупереч порам року.
  2. 51 різнокольорова хризантема. Дивовижне поєднання простоти, надзвичайної яскравості та урочистості залишить в душі адресата найтепліші почуття та зігріє у похмуру погоду.
  3. Чашка “З добрим ранком!”. З таким подарунком, що складається з 3 жовтих троянд, 5 гілок ромашкової хризантеми та жовтої керамічної чашки, день неодмінно буде щасливим, вдалим і плідним, а проявлена вами увага буде вище за будь-які подяки.
  4. Букет “Веселка емоцій”. Шикарна райдужна хмарка з гіпсофіли (до складу композиції входять 9 гілок різнобарвної гіпсофіли) – це прекрасний настрій, а може й навіть привід для поста нових фото в соцмережах вашого одержувача.
  5. Букет “23 біло-рожеві хризантеми”. Чарівні хризантеми таємничою мовою квітів говорять про нескінченне захоплення та вдячність вашому адресатові.
  6. Букет “Промені сонця”. Яскраві сонечки 5 білих та 8 жовтих гербер зігріють у будь-яку погоду і неодмінно подарують позитивні емоції на весь день.
  7. Букет “Фламенко”, що складається з 7 червоних троянд з довжиною стебла приблизно 60 см, 6 гілок кущової кремової троянди, 2 гілок гіпсофіли та зелені. Даруйте квіти коханим і кожен день буде ще яскравішим та теплішим. Тим більше, що замовити квіти онлайн – простіше за просте.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше