Виведення коштів у БК Паріматч: основні способи та найпоширеніші проблеми®

Після входу в БК Паріматч, тут можете ознайомитись, букмекер надає своїм користувачам не тільки можливість добре заробити на ставках, але й легко вивести отримані кошти з рахунку. Цей букмекер пропонує максимально просту схему виведення грошей. Окрім того, майже всі варіанти проведення фінансових операцій дуже швидкі. Затримка можлива тільки в тому випадку, якщо використовується банківська картка, оскільки деякі банки не працюють у вихідні та свята.

А от безпосередня робота букмекерської контори з виводу коштів зазвичай виконується без будь-яких проблем. Сайт пропонує безліч зручних способів для здійснення фінансових транзакцій. Проте існує один важливий момент: платіжний інструмент має бути оформленим на ту ж людину, на яку була проведена реєстрація https://ifbu.org.ua у БК Парі Матч.

Також для уникнення труднощів із виведенням коштів варто використовувати той самий рахунок, з якого відбулося поповнення.

Для виведення грошей на сайті передбачені наступні варіанти:

  • банківські картки Visa та Mastercard;
  • електронні платіжні системи Qiwi, Payoneer, Webmoney та інші;
  • мобільний рахунок.

Як вивести гроші з БК Паріматч на банківську картку?

При використанні картки важливо, щоб вона була оформлена на гравця. У цьому випадку гроші приходять протягом 1-2 робочих днів, а максимальний строк нарахування коштів складає 6 днів. У разі затримки можна звернутися в технічну підтримку сайту, але найчастіше причиною довгого очікування є особливості роботи тої чи іншої банківської установи.

Схема виведення грошей на картку:

  1. Користувачу необхідно зайти в Парі Матч (тут перераховані всі методи та особливості авторизації), знайти на сайті розділ із виплатами й обрати відповідний спосіб проведення фінансової операції.
  2. Наступний крок — визначення потрібної суми. Це можуть бути як усі кошти, які є на рахунку, так і їх частина.
  3. Далі гравець має ввести у спеціальне поле номер своєї банківської картки й натиснути кнопку для підтвердження.

Якщо банківські реквізити користувача змінилися, або поповнення балансу хоча б один раз проводилося в інший спосіб, потрібно перерахувати на депозит гроші в мінімальному розмірі з нової картки. Надалі ця сума може використовуватися для ставок. Завдяки такій фінансовій операції система ідентифікує новий платіжний інструмент і дозволить виводити кошти з його допомогою.

Як вивести кошти з Паріматч на електронний гаманець?

Букмекерська контора співпрацює з усіма найпоширенішими електронними платіжними системами. Фінансові операції в цьому випадку виконуються набагато швидше, ніж у вищеописаному варіанті. Це зумовлено тим, що на відміну від банківських установ робота електронних гаманців відбувається в автоматичному режимі.

Схема зняття коштів за допомогою системи електронних платежів виглядає так само як і в попередньому пункті. Єдиний виняток — замість картки в розділі з виплатами на сайті букмекерської контори потрібно обрати необхідний електронний гаманець. Нарахування грошей найчастіше займає декілька годин, але іноді на це потрібно до однієї доби.

Як зняти гроші з БК Паріматч на мобільний рахунок?

Переказ коштів на мобільний телефон можливий тільки в тому випадку, якщо попередньо з номера вже поповнювався депозит. Для використання цього способу виведення потрібно виконати наступні дії:

  1. Увійти на сайт букмекера.
  2. Перейти в розділ виведення грошей з балансу.
  3. Знайти відповідний платіжний інструмент серед запропонованих.
  4. Вказати свій номер телефону.
  5. Ввести необхідну суму.

Варто підкреслити, що відвідувачі букмекерської контори мають право знімати зі свого рахунку в будь-який з вищеописаних способів тільки реальний виграш. Букмекер надає гравцям багато подарунків, у тому числі й різноманітні бонуси. Наприклад, нові клієнти отримують вигідний бонус при реєстрації у Паріматч. Але його не можна відразу зняти — спочатку користувач має відіграти бонусні кошти, роблячи ставки на сайті контори.

Які проблеми можуть виникнути під час виводу коштів у Паріматч?

Нові клієнти букмекера іноді стикаються з деякими проблемами при спробі зняття виграшу. Найпоширеніша причина — це незавершена верифікація гравця. Без неї користувач має змогу поповнити баланс, але під час виводу в нього виникнуть труднощі. Для успішного проходження верифікації потрібно надати знімки документів, які підтверджують особистість — паспорт або посвідчення водія.

Також у деяких випадках труднощі при виведенні грошей пов’язані з тим, що акаунт гравця викликає підозри в служби безпеки букмекерської контори. Для того, аби запевнитися у відсутності шахрайських намірів користувача, співробітники служби безпеки проведуть перевірку. Протягом усього строку проведення цієї процедури функція зняття коштів буде тимчасово недоступною. Саме тому дуже важливо вказувати правдиву інформацію й надавати дійсні документи під час реєстрації та верифікації.

За посиланням можливо ознайомитись з документами про єдиного легального букмекера Паріматч. Букмекерська контора встановлюює заходи спрямовані на попередження та мінімізацію негативних наслідків участі фізичної особи в азартній грі, та заходи спрямовані на організацію самообмежень і самоконтролю для гравців, по іншому це називають принципом відповідальної гри.

Внимание! Участие в азартных играх может вызвать игровую зависимость. Придерживайтесь правил ответственной игры.

Похожие новости

Чому не варто боятися купувати б/в iPhone? ®

Як перевірити податковий борг контрагента? ®

Як знайти роботу в Харкові. ТОП 5 перевірених ресурсів ®

Ми використовуємо cookies! Читати більше