Майк Тайсон пообіцяв проблеми блогеру Джейку Полу

Автор Геннадій Семенов

Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Майк Тайсон (50-6, 44 KO) вийде в ринг проти блогера Джейка Пола (9-1, 6 KO), який зараз активно займається бійцівською кар’єрою.

Про це повідомляє Sport.UA.

Тайсон зустрінеться з Полом у боксерському поєдинку 20 липня на стадіоні AT&T в Арлінгтоні (штат Техас, США) у головній події карда, який транслюватиметься на Netflix. Це буде перший вихід компанії на ринок бойових видів спорту.

«Джейк Пол проти Майка Тайсона – це поєдинок мрії, який буває раз у житті, і я очікую, що це буде найпопулярніша подія в сучасній історії боксу», – йдеться в заяві співзасновника компанія Пола Most Valuable Promotions Накіса Бідаріана.

Майк Тайсон пообіцяв проблеми блогеру Джейку Полу 7

Зазначимо, що поки незрозуміло, чи буде цей бій класифікований як професійний або як виставковий. На момент поєдинку Тайсону вже буде 58 років, суперник молодший за нього на 30 років.

«З нетерпінням чекаю дня, коли вийду на ринг із Джейком Полом. Він значно додав як боксер за ці роки.

Тож буде цікаво подивитися, як дух і амбіції «Проблемної дитини» впораються з досвідом і навичками найвидатнішого всіх часів.

Коло замкнеться: я почав шлях Джейка в боксі, коли він бився в андеркарді мого бою з Роєм Джонсом. А тепер я закінчу його шлях», – заявив «Залізний Майк».

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше