ПриватБанк допомагає відновити Харківщину: компенсація та кешбек для власників зруйнованого житла через програму «єВідновлення»

В Україні стартувала програма «єВідновлення», що дозволяє отримати кожному власнику житла, зруйнованого в ході повномасштабного вторгнення, компенсацію в розмірі двохсот тисяч гривень. Для Харківщини це особливо актуально, адже саме цей регіон одним із перших відчув на собі усю підступність росіян. Клієнтам ПриватБанку взяти участь у програмі буде доволі легко. 

На Харківщині кожен власник житла, що постраждало під час війни, може отримати компенсацію, відкривши у мобільному застосунку Приват-24 картку єВідновлення. Це займе усього декілька хвилин. Відкриття цієї картки буде першим кроком на шляху отримання компенсації для ремонту постраждалого житла. Після відкриття картки залишиться подати заяву на отримання компенсації у застосунку Дія і обрати для зарахування картку єВідновлення ПриватБанку.

Про те, аби витратити компенсацію харків’яни та жителі області змогли якомога продуктивніше, у ПриватБанку також подбали, надавши своїм клієнтам можливість отримання кешбеку, сума якого є найбільшою серед українських фінустанов. Відкрити картку єВідновлення в ПриватБанку не лише просто, а і вигідно. ПриватБанк дає найкращу пропозицію для своїх клієнтів, а саме 15% кешбеку за витратами з картки єВідновлення.

Для отримання коштів потрібно лише оформити картку, зареєструватися та робити витрати у визначених державою точках. А кешбек буде виплачуватися на будь-яку іншу картку клієнта. Витратити кошти за призначенням потрібно буде впродовж року, в іншому випадку залишок доведеться повернути до державного бюджету.

Похожие новости

Нові квартири та будинки замість зруйнованих окупантами отримали понад 200 жителів Харківщини

На Харківщині власники зруйнованого житла придбали 91 квартиру та 18 приватних будинків

Замість зруйнованих окупантами домівок вже понад 50 сімей отримали квартири та будинки на Харківщині

Ми використовуємо cookies! Читати більше