3 ракетних, 5 авіаційних ударів та 2 обстріли з РСЗВ: протягом доби окупанти обстрілювали чотири регіони

Автор Галина Шподарева

Зведення Генштабу ЗСУ станом на вечір 4 листопада. 254 доба війни.

Протягом доби російські окупанти завдали 3 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснили 2 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Від цих злочинних дій постраждали населені пункти Львівської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей. Зберігається загроза завдання нових ударів та задіяння ударних БпЛА, такі дії можливі і з території республіки білорусь.

3 ракетних, 5 авіаційних ударів та 2 обстріли з РСЗВ: протягом доби окупанти обстрілювали чотири регіони 7

На Слобожанському напрямку ворог здійснював обстріли з мінометів та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Амбарне, Бологівка, Стельмахівка, Вовчанські Хутори, Глибоке, Дворічна, Зелене, Гатище та Чугунівка.

На Куп’янському та Лиманському напрямках окупанти з артилерії різних типів обстрілювали населені пункти Новоєгорівка, Сіверськ, Верхньокам’янське, Ведмеже та Білогорівка.

3 ракетних, 5 авіаційних ударів та 2 обстріли з РСЗВ: протягом доби окупанти обстрілювали чотири регіони 9

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала по ворогу чотири удари. Під ураження потрапили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також дві позиції засобів протиповітряної оборони противника. Українські підрозділи протиповітряної оборони збили два БпЛА Shahed-136.

Воїни ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили пункт управління ворога, п’ять районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та низку інших важливих військових об’єктів противника.

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – в зведенні Генштабу ЗСУ.

3 ракетних, 5 авіаційних ударів та 2 обстріли з РСЗВ: протягом доби окупанти обстрілювали чотири регіони 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше