П’ять пожеж після обстрілів за добу на Харківщині

Автор Геннадій Семенов

Протягом доби рятувальні підрозділи ДСНС загасили п’ять пожеж, спричинених ворожими обстрілами у Харківському, Богодухівському та Куп’янському районах області.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Харківській області.

О 13:35 рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїжджали на гасіння сухостою внаслідок влучання. Вогнеборці оперативно ліквідували наслідки пожежі о 14:13. Загальна площа склала 1 га.

О 20:27 ворожий снаряд влучив у господарчу споруду на приватному подвір’ї в селі Бугаївка Вовчанської громади. Там виникла пожежа на площі 30 кв.м. Протягом години рятувальники 38-го Державного пожежно-рятувального посту зі Старого Салтова ліквідували вогонь. Постраждалих немає. Працювало три одиниці техніки та 12 рятувальників.

Вдень ворог завдав удару по території медзакладу селища Золочів Харківської області. В результаті обстрілу сталися пожежі у двох будівлях: пункту екстреної медичної допомоги та недобудованого гуртожитку. Крім того, вогнем були охоплені два автомобілі екстреної медичної допомоги та два легковики. Загальна площа пожежі склала близько 250 кв. м. Також на території лікарні пошкоджено ще чотири будівлі. О 18:25 пожежу було ліквідовано. Загалом у ліквідації наслідків ворожих ударів брали участь три одиниці техніки ДСНС та 15 рятувальників. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи 14 раз виїжджали на гасіння пожеж у природних екосистемах.

За добу вигоріло близько 10 га сухої трави, гілля, сміття та очерету на відкритих місцевостях.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 50 вибухонебезпечних предметів.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше