Амбулаторія у прикордонній громаді Харківщини отримала спецтранспорт та медичне обладнання

Автор yelyzaveta

На Харківщині амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Малі Феськи Богодухівського району отримала медичний автомобіль, що дозволить швидко реагувати на виклики пацієнтів чи доставляти їх в обласні заклади охорони здоров’я.

Також медзаклад отримав гематологічний (автоматичний) аналізатор, який допоможе забезпечити високоточне та швидке дослідження лабораторних аналізів, повідомили в Золочівській селищній раді.

Амбулаторія у прикордонній громаді Харківщини отримала спецтранспорт та медичне обладнання 7

Нагадаємо, Золочівська селищна рада перемогла в обласному конкурсі міні-проєктів «Ефективна медицина в громаді». Напередодні медикам амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Малі Феськи вручили сертифікат про реалізацію проєкту під назвою «Відновлення послуг та забезпечення швидкого реагування для надання медичної допомоги у віддалених селах Золочівської селищної територіальної громади». Бюджет проєкту складає 995 тис. грн. Співфінансування з обласного бюджету – 725 тис. грн, з селищного – 270 тисяч.

Амбулаторія у прикордонній громаді Харківщини отримала спецтранспорт та медичне обладнання 9

В приміщенні амбулаторії, яка постраждала від обстрілів, вже завершується капітальний ремонт, тож надавати допомогу хворим медики зможуть у комфортних умовах.

До складу Феськівського старостинського округу входить 7 населених пунктів в яких проживає 3532 жителі, з них – 543 дитини.

Амбулаторія у прикордонній громаді Харківщини отримала спецтранспорт та медичне обладнання 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше