Два села на Харківщині зазнали авіаударів, понад 10 населених пунктів обстрілювали з мінометів та артилерії

Автор Галина Шподарева

Зведення Генштабу ЗСУ станом на ранок 26 липня. 518 доба війни.

Протягом минулої доби ворог завдав одного ракетного та 65 авіаційних ударів, здійснив 84 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Протягом минулої доби відбулось 26 бойових зіткнень.

Два села на Харківщині зазнали авіаударів, понад 10 населених пунктів обстрілювали з мінометів та артилерії 7

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність. Завдав авіаударів в районах Ветеринарного та Гранова Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, зокрема це Семенівка Чернігівської області; Вільна Слобода, Сваркове, Степне, Басівка, Могриця, Покровка та Олександрівка Сумської області та Гур’їв Козачок, Гранів, Вовчанськ, Бочкове, Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону. Противник завдав авіаційного удару в районі Новоселівського Луганської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Дворічна, Западне, Куп’янськ, Кислівка, Берестове Харківської області.

Два села на Харківщині зазнали авіаударів, понад 10 населених пунктів обстрілювали з мінометів та артилерії 9

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також, нашими захисниками було знищено ворожий гелікоптер Ка-52, 5 ударних БпЛА противника типу “Шахед-136” та 2 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 7 артилерійських засобів на вогневій позиції, 2 станції радіоелектронної боротьби та 2 зенітно-ракетних комплекси противника.

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – у зведенні Генштабу ЗСУ.

Два села на Харківщині зазнали авіаударів, понад 10 населених пунктів обстрілювали з мінометів та артилерії 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше