Фракція ОПЗЖ у облраді перестала функціонувати, але депутати перейменувались та лишились

Про це стало відомо напередодні на сесії облради, які пройшла вперше з початку повномасштабної агресії рф та пройшла у режимі відео конференції.

Про вихід з фракції заявили 28 депутатів на чолі з керівником Сергієм Гладкоскоком. Він озвучив інформацію про вихід з фракції ОПЗЖ себе та 13 таких обранців як Богдан Мальований, Армен Бакманян, Максим Прядко,  Артур Северінов, Ростислав Літвінов, Світлана Естеровська, Тетяна Коробко, Віталій Абрамов,  Андрій Малиш,  Антон Ніколаєнко, Олександр Діденко, Андрій Стронов та Олексій Лесик.

Всі вони, окрім Лесика та Мальованого об’єднались у нову групу «Відновлення України».

Крім того, вже до голови облради Тетяни Єгорової-Луценко подали заяви про вихід з ОПЗЖ ще 14 депутатів: Говорова (Мураєва) Валерія, Скоробогач Володимир, Россіхін Василь, Рябко Володимир, Білокудря Валерій,Андрєєв Олександр, Заярний Леонід, Хурсенко Сергій, Назаров Артем, Райнін Ігор, Ващенко Ганна, Бочарнікова Олена, Шенцев Микита, Юрков Володимир.

Вони жодних новоутворень поки не створили.

Всього до фракції входило 29 депутатів, про вихід не заявив лише Валерій Власов, він не вийшов на зв’язок аппаратом облради та не був присутній на сесії

Ми використовуємо cookies! Читати більше