«Гайворонський експрес»: знов відбудеться ретро-тур 125-річною залізницею

Автор Ксенія Кайдалова

«Гайворонський експрес» знову відкриється заради мандрівкі на поїзді під справжнім 70-річним паровозом. Кажуть, краєвиди зимового Поділля — неймовірні.

Легендарний Гайворон — чекає гостей зі всієї Україн. Ви отримаєте незабутню поїздку найдовшою вузькоколійкою в Європі за маршрутом Гайворон — Бершадь і зворотно. Мандрівка на потязі під паровозом відбудеться 18 лютого (субота).

“Тільки уявіть: раритетна 125-річна залізниця, паровоз, що дихає паром, фактично – музей під відкритим небом, запальні українські пісні й танці, гаряча уха та глінтвейн на березі Південного Бугу. Тож, якщо ви ще не встигли побувати у нас, на Гайворонщині – саме час”, – наголошують організатори туру.

Для того, щоб взяти участь у ретро-турі, необхідно заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/afrUYQ3gFVteJG2Z6.

Після заповнення цієї форми ви отримаєте на електронну пошту детальну інформацію щодо поїздки.

Загальна вартість подорожі становить 665 грн. До неї входять вартість квитка на поїзд під паровозом (215 грн), культурно-розважальна програма та гаряче харчування (450 грн). Ви можете обрати потрібний варіант.

Для учасників поїздки є можливість трансферу до Гайворона з Києва та Вінниці спец-поїздом у складі кількох залізничних вагонів (за окрему плату). Квитки на ретро-потяг та трансфер вже у продажу, тож поспішіть зареєструватися. Кількість місць обмежена!

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше