Горіла пшениця у Богодухівському районі та підприємство у Харкові

За добу з 07 по 08 серпня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.Загалом за добу рятувальники здійснили 30 оперативних виїздів, з яких: на ліквідацію пожеж — 22, у т.ч. пожеж спричинених військовими діями — 9,1 – для проведення аварійно-рятувальних робіт;3 – на допомогу комунальникам та населенню,4 – інші виїзди.П

ожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Харківському (3), Богодухівському (2), Чугуївському (2), Ізюмському (1) районах області та Київському (1) районі міста Харкова.

Богодухівський район: рятувальники двічі виїжджали для гасіння полів з пшеницею, горіли поля у Золочівській громаді на площі 18 га та 10 га.

Чугуївський район: у с. Коробочкине горів приватний житловий будинок на площі 90 кв.м. За дві години рятувальники ліквідували займання.Харківський район: в селищі Циркуни горіли горіло 2 дачних будинки на площі 150 та 120 кв.м., а також господарча споруда площею 20 кв.м. на дачній дільниці. За дві години усі пожежі були ліквідовані.Київський район: близько 22:30 ворог завдав артобстрілу по місту Харкову. В результаті потрапляння боєприпасів пошкоджені будівлі підприємства. У одній з будівель сталися 3 осередки займання на загальній площі 180 кв.м., яку рятувальники оперативно ліквідували.

Ми використовуємо cookies! Читати більше