Харківські нацгвардійці представлятимуть збірну України у Мадриді

Автор Галина Шподарева

За результатами змагань Strong Spirits Games «Звитяга Нескорених», що відбулися у селі Паляниця в Івано-Франківській області, Слобожанські гвардійці вибороли шість місць у національній збірній.

Про це повідомили в 5-й Слобожанській бригаді НГУ.

Десятеро Слобожанських військовослужбовців показали наступні результати:

  • шість перших місць;
  • 14 других місць;
  • чотири третіх місця.

В командній естафеті 5 Слобожанська бригада посіла друге місце, у загальному особистому заліку було взято 24  призових місць.

Сергій Кіяшко, начальник з фізичної підготовки та спорту нашої бригади

Справжні воїни завжди віддані своїй справі та б’ються доки є сили. Потім б’ються вже без сил лише на характері та волі до перемоги. Це стосується як лінії зіткнення, так і спортивного майданчика. Тут ми доводимо всьому світу, що ми є, ми продовжуємо битися та ніколи не скоримося.

24 вересня у Києві назвали імена учасників національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях STRONG SPIRIT’S GAMES у рамках Arnold Classic Europe, що пройдуть 11 – 13 жовтня 2024 року в Іспанії.

Це команда з 50 ветеранів війни, військовослужбовців, які брали участь у бойових діях, а також тих, хто отримав поранення та інвалідність під час виконання службових обов’язків.

Харківські нацгвардійці представлятимуть збірну України у Мадриді 11

Arnold Classic Europe

Arnold Classic Europe – це міжнародний спортивний фестиваль, заснований у 2011 році Арнольдом Шварценеггером. Щороку в ньому беруть участь тисячі спортсменів із понад 50 країн світу. В рамках спортивного фестивалю відбудуться міжнародні спортивні змагання ветеранів війни Strong Spirit’s Games.

Учасники національної збірної команди України змагатимуться у жимі лежачи на максимальну вагу та лежачи на рази, ейрбайку, веслуванні на тренажері Concept2 та у ривку гирі. Всі види спорту адаптовані відповідно до груп категорій учасників.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше