Як перевірити контрагента для безпечного співробітництва?®

У світі бізнесу ризики грають важливу роль, оскільки безпосередньо впливають на ефективність роботи і ймовірність втрати ресурсів. Однією з основних завдань, яке стоїть перед будь-якою компанією, є вибірковий підхід до вибору бізнес партнерів і ретельна перевірка контрагентів перед співпрацею. Розглянемо ключові моменти, на які при цьому слід звернути увагу.

Перевірка рухомого і нерухомого майна

Запорукою правильного вибору контрагента є попередня перевірка майна https://vkursi.pro/ownership , яке належить йому на праві власності. Це має величезне значення хоча б тому, що саме майно компанії є найбільш ліквідним активом, який може послужити в якості компенсації, відшкодування шкоди або засобом погашення заборгованості перед кредиторами в разі банкрутства. Ніхто не зацікавлений в довгостроковому бізнес співпраці з ненадійними контрагентами, діяльність яких, до всього іншого, не підкріплена нерухомим та рухомим майном на достатню для покриття ризиків суму. Отримати актуальні відомості з державних реєстрів нерухомості і інших офіційних відкритих джерел в найстисліші терміни дозволяє новий онлайн сервіс vkursi.pro. Ресурс оснащений широким функціоналом перевірки суб’єктів господарської діяльності та фізичних осіб з усіх актуальних аспектів.

Аналіз судової практики за участю контрагента

Плануючи укладати довгостроковий контракт на співпрацю з новим контрагентом, має сенс не тільки досконально перевірити його майнову базу за реєстрами, а й проаналізувати судову практику з участю даної компанії. Отримати інформацію про участь в судових процесах та їх результати можна по-різному. Хтось досліджує сайти судів загальної і спеціальної юрисдикції, а хтось віддає перевагу заощадити дорогоцінний час і замовляє готовий аналітичний звіт про судову практику за участю цікавить юридичної особи на сайті vkursi.pro. Сервіс дозволяє швидко і легко знайти всі електронні копії судових рішень, в тому числі, відсортувавши їх за потрібною користувачеві критерієм. Перевірка контрагента в правовому полі дає безцінну інформацію про наступне:

  • наскільки чистою є ділова репутація компанії;
  • чи брав участь контрагент в будь-яких скандалах;
  • в чому суть основних позовних вимог постраждалих сторін і т.д.

Дізнатися більше про можливості комплексної перевірки суб’єктів господарювання в економічному та правовому полі за кодом ЄДРПОУ можна на сайті vkursi.pro.

Ми використовуємо cookies! Читати більше