Кількість загиблих у Дніпрі зросла до 20, пошукові роботи тривають (оновлено)

Автор Галина Шподарева

Станом на ранок 15 січня вже відомо про 20 загиблих унаслідок влучання російської ракети в житлову багатоповерхівку в Дніпрі, яке сталося під час масованої атаки на Україну 14 січня.

Кількість жертв унаслідок цієї атаки не припиняє збільшуватися. О 8:50 очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що загиблих уже 20, пише Громадське.

Ще 73 людини зазнали поранень внаслідок ракетного обстрілу. Понад 40 з них досі в лікарнях, а четверо залишаються в реанімації у важкому стані. 

У ДСНС зазначили, що серед загиблих щонайменше одна дитина, а серед поранених – 14 дітей. Станом на ранок вдалося врятувати 38 людей, зокрема шістьох дітей.

Водночас, за даними Резніченка, досі залишається невідомою доля ще понад 40 людей. Рятувальна операція триває.

За попередніми даними ОВА, російський удар зруйнував 72 квартири і пошкодив ще понад 230. Вогнеборці досі гасять кілька осередків пожеж, які зайнялися через атаку.

Зараз триває демонтаж зруйнованих конструкцій будинку. Уже вивезено майже 3 500 тонн уламків. 

Вибухи в Дніпрі пролунали під час масованої російської атаки на Україну 14 січня. росіяни влучили в багатоквартирний будинок.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, в ураженій дев’ятиповерхівці було 16 під’їздів та проживало близько 1700 мешканців. Увесь будинок без електрики, газу, без вікон.

У Дніпрі від 15 січня оголосили триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці.

Під час цієї масованої ракетної атаки росіян вибухи також лунали на Вінниччині, Івано-Франківщині, Львівщині, у Києві, Харкові тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше